Sepanjang Jalan Di Sibu

@Facebook ~ "Tinta Dakwah Al Maranji"

~ Salam Persahabatan , Terima Kasih.

Thursday, July 21, 2011

Kejohanan Olahraga Tahunan SMK Rosli Dhoby Kali Ke 35 , 20-21 Julai 2011

Oleh isma daud


Sukan Olahraga SMK Rosli Dhoby

Sejak semalam saya terlibat dalam menjayakan sukan tahunan sekolah di Stadium Tun Zaidi, Sibu. Tahun ini saya ditugaskan sekali lagi di bahagian Penyelia Peserta bersama dengan Tn Hj Hamzah Bin Beeran selaku ketua. Kami dibantu oleh pembantu pegawai di kalangan pelajar-pelajar tingkatan 6.

Tuan Pengetua Dan YDP PIBG
Di sini saya masukkan beberapa keping gambar berkaitan tugasan saya kali ini.
Nak cakapnya, dua hari ini berada di Stadium Tun Zaidi. Kami Warga SMK Rosli Dhoby berkumpul  , bertugas dan bersukan di situ.Makluman Penting : Pada Hari Jumaat nanti sekolah macam biasa, cuma pelajar sesi pagi akan balik pada jam 9:00 pagi dan pelajar sesi petang akan sambung pada jam 9:10 pagi sehingga jam 11:30 pagi.


Sementara guru ada sesi taklimat di bilik Komputer (ICT).  Bagi yang ada masa kosong boleh mengikuti sesi ini bermula jam 7:00 pagi di tempat yang sama. Sesi taklimat dipecahkan mengikut kekosongan jadual mengajar masing-masing, berakhir jam 11:30 pagi.


Gambar-gambar di hari ke dua; sempat "warming up" , pusing padang stadium sebelum memulakan tugasan di hari ke dua. Gambar-gambar pertandingan tiada dalam kamera saya kerana sibuk bertugas pada masa itu.


Sila Klik Pada Gambar Untuk Paparan Yang Lebih Besar Dan Jelas

No comments:

Related Posts with Thumbnails